garnituur

Zoek naar garnituur in jouw eigen kookboeken

Garnituur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Tljgersalade (Lao Hu Cai)

Ingrediënten:
chilipeper, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, komkommer, koriander en sesamolie

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / garnituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Waterkers als garnituur

Ingrediënten:
bieslook en waterkers

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / garnituur / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Basisrecept uit Deutsche Küche:

Schinkenfleckerl

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, ei, gekookte ham, lavas en peterselie

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Walnootballetjes voor kippensoep

Ingrediënten:
ei, walnootmeel en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Georgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Witbroodchips

Ingrediënten:
biscottes, doperwten, mozzarella, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, witte aceto balsamico en zout

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Spekwolk

Ingrediënten:
gelatine, gerookte doorregen spek en kalfsfond

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor broodje zalm

Ingrediënten:
bieslook

Soort:
garnituur
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Garnituur bij kapoen

Ingrediënten:
boter, champignonhoedjes, doorregen buikspek, geklaarde boter, peper, peterselie, sjalotten, suiker, witte wijn en zout

Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor consommé

Ingrediënten:
groentejulienne, rijst, tapioca, kruiden, visballetjes en zoute profiteroles

Keuken:
Internationaal
Soort:
garnituur
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

GArnituur voor Provencaalse vissoep

Ingrediënten:
aardappel, gamba's, mosselen, rode poonfilet en venusschelpen

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Garnituur voor lotte Rivièra; deegbakjes met gesmoorde venkelknol in mornaysaus, tomaten gevuld met champignonsoubise en aardappelen met vismousse

Ingrediënten:
aardappelen, champignonsoubise, deegbakjes, mornaysaus, tomaten en vismousse

Soort:
garnituur
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Chocoladeblaadjes

Ingrediënten:
boombladeren, donkere couverture, kokosvet, palmin en volle melkcouverture

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Grootmoeders garnituur voor wildpeper

Ingrediënten:
boter, brood, champignons, gerookte spekblokjes en peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Markklosschen - Mergnoedels

Ingrediënten:
bloem, eidooier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, rundermerg en zout

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Cantharellennoedels

Ingrediënten:
boter, cantharellen, eidooier, gerookt buikspek, oud stokbrood, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kwarteleieren

Ingrediënten:
bloem, champagneazijn, ei, frituurolie, kippeneieren, kwarteleieren, paneermeel en witte aceto balsamico

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Gribenes - Kaantjes van gans of kip

Ingrediënten:
ganzenvel, kippenvel, peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Consommé geparfumeerd met lavaskruid-infusie

Ingrediënten:
consommé, water en lavas

Keuken:
Belgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor groenten

Ingrediënten:
bieslook, marjolein, spaanse pepers en taugé

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor cake

Ingrediënten:
citroenschil, limoenschil en poedersuiker

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor omelet

Ingrediënten:
peper en sinaasappelschil

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor chocoladecake

Ingrediënten:
matchapoeder en pistachenoten

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor vlees

Ingrediënten:
hazelnoot en rozemarijn

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor salade

Ingrediënten:
maanzaad en sesamzaad

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor risotto

Ingrediënten:
hazelnoot en tijm

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor fruitsalade

Ingrediënten:
aalbessen

Soort:
garnituur