garnituur

Zoek naar garnituur in jouw eigen kookboeken

Garnituur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Tljgersalade (Lao Hu Cai)

Ingrediënten:
chilipeper, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, komkommer, koriander en sesamolie

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / garnituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Waterkers als garnituur

Ingrediënten:
bieslook en waterkers

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / garnituur / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Cantharellennoedels

Ingrediënten:
boter, cantharellen, eidooier, gerookt buikspek, oud stokbrood, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Markklosschen - Mergnoedels

Ingrediënten:
bloem, eidooier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, rundermerg en zout

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Grootmoeders garnituur voor wildpeper

Ingrediënten:
boter, brood, champignons, gerookte spekblokjes en peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kwarteleieren

Ingrediënten:
bloem, champagneazijn, ei, frituurolie, kippeneieren, kwarteleieren, paneermeel en witte aceto balsamico

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

gefrituurde vlierbloesem

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, poedersuiker, vlierbloesem, water en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Recept uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Broodcroûte

Ingrediënten:
balsamicoreductie, extra vergine olijfolie, heel brood, olijfolie en paddenstoelensaus

Soort:
garnituur
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Croûtes - Geroosterde sneetjes stokbrood

Ingrediënten:
jus, knoflook en stokbrood

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Croûtes au fromage - Geroosterde sneetjes stokbrood met kaas

Ingrediënten:
gruyère, jus, knoflook, parmezaanse kaas en stokbrood

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Linzen als garnituur

Ingrediënten:
bouquet garni, droge witte wijn, gezouten spek, kervel, knoflook, kruidnagel, linzen, olijfolie, peper, peterselie, reuzel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor gegrilde kip

Ingrediënten:
knoflook, olijf, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Champignons à la Grecque

Ingrediënten:
droge witte wijn, kleine champignons, koriander, korianderzaad, laurier, olijfolie, suiker, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Consommé geparfumeerd met lavaskruid-infusie

Ingrediënten:
consommé, water en lavas

Keuken:
Belgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor risotto

Ingrediënten:
hazelnoot en tijm

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor omelet

Ingrediënten:
peper en sinaasappelschil

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor groenten

Ingrediënten:
bieslook, marjolein, spaanse pepers en taugé

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor cake

Ingrediënten:
citroenschil, limoenschil en poedersuiker

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor chocoladecake

Ingrediënten:
matchapoeder en pistachenoten

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor pasta

Ingrediënten:
basilicum en munt

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor fruitsalade

Ingrediënten:
aalbessen

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor salade

Ingrediënten:
maanzaad en sesamzaad

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor vlees

Ingrediënten:
hazelnoot en rozemarijn

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor broodje zalm

Ingrediënten:
bieslook

Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Spekwolk

Ingrediënten:
gelatine, gerookte doorregen spek en kalfsfond

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Witbroodchips

Ingrediënten:
biscottes, doperwten, mozzarella, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, witte aceto balsamico en zout

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur