garnituur

Zoek naar garnituur in jouw eigen kookboeken

Garnituur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Tljgersalade (Lao Hu Cai)

Ingrediënten:
chilipeper, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, komkommer, koriander en sesamolie

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / garnituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Waterkers als garnituur

Ingrediënten:
bieslook en waterkers

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / garnituur / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor coq au vin

Ingrediënten:
champignons, peterselie, spek en uitjes

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

gefrituurde vlierbloesem

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, poedersuiker, vlierbloesem, water en zonnenbloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor gegrilde kip

Ingrediënten:
knoflook, olijf, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Spekwolk

Ingrediënten:
gelatine, gerookte doorregen spek en kalfsfond

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor bouillon van garnalen

Ingrediënten:
kaas, kleine gepelde garnalen, koriander, olijfolie, prei, stokbrood en ui

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor broodje zalm

Ingrediënten:
bieslook

Soort:
garnituur
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Garnituur bij kapoen

Ingrediënten:
boter, champignonhoedjes, doorregen buikspek, geklaarde boter, peper, peterselie, sjalotten, suiker, witte wijn en zout

Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor consommé

Ingrediënten:
groentejulienne, rijst, tapioca, verse kruiden, visballetjes en zoute profiteroles

Keuken:
Internationaal
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Champignons à la Grecque

Ingrediënten:
droge witte wijn, kleine champignons, koriander, korianderzaad, laurier, olijfolie, suiker, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Consommé geparfumeerd met lavaskruid-infusie

Ingrediënten:
consommé, kokend water en lavas

Keuken:
Belgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Croûtes - Geroosterde sneetjes stokbrood

Ingrediënten:
jus, knoflook en stokbrood

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Croûtes au fromage - Geroosterde sneetjes stokbrood met kaas

Ingrediënten:
gruyère, jus, knoflook, parmezaanse kaas en stokbrood

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor witloofsoep

Ingrediënten:
gebakken witloof, groene kruiden, kip, peper, suiker en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Garnituur voor lotte Rivièra; deegbakjes met gesmoorde venkelknol in mornaysaus, tomaten gevuld met champignonsoubise en aardappelen met vismousse

Ingrediënten:
aardappelen, champignonsoubise, deegbakjes, mornaysaus, tomaten en vismousse

Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Linzen als garnituur

Ingrediënten:
bouquet garni, droge witte wijn, gezouten spek, kervel, knoflook, kruidnagel, linzen, olijfolie, peper, peterselie, reuzel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Recept uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Broodcroûte

Ingrediënten:
balsamicoreductie, extra vergine olijfolie, heel brood, olijfolie en paddenstoelensaus

Soort:
garnituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Walnootballetjes voor kippensoep

Ingrediënten:
ei, walnootmeel en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Georgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Cantharellennoedels

Ingrediënten:
boter, cantharellen, eidooier, gerookt buikspek, oud stokbrood, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Witbroodchips

Ingrediënten:
biscottes, doperwten, mozzarella, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, witte aceto balsamico en zout

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:

Chocoladeblaadjes

Ingrediënten:
boombladeren, donkere couverture, kokosvet, palmin en volle melkcouverture

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

GArnituur voor Provencaalse vissoep

Ingrediënten:
aardappel, gamba's, mosselen, rode poonfilet en venusschelpen

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Kifte - Quenelles van kip

Ingrediënten:
ei, kipfilet, peper, ui, witbrood en zout

Keuken:
Joods / Oezbeeks
Soort:
garnituur
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Garnituur voor kippensoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, dille, gekookt kippenvlees en matseballetjes

Keuken:
Joods
Soort:
garnituur
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kwarteleieren

Ingrediënten:
bloem, champagneazijn, ei, frituurolie, kippeneieren, kwarteleieren, paneermeel en witte aceto balsamico

Keuken:
Duits
Soort:
garnituur