garnituur

Zoek naar garnituur in jouw eigen kookboeken

Garnituur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Tljgersalade (Lao Hu Cai)

Ingrediënten:
chilipeper, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, komkommer, koriander en sesamolie

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / garnituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Waterkers als garnituur

Ingrediënten:
bieslook en waterkers

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / garnituur / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor pasta

Ingrediënten:
basilicum en munt

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor omelet

Ingrediënten:
peper en sinaasappelschil

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor risotto

Ingrediënten:
hazelnoot en tijm

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor salade

Ingrediënten:
maanzaad en sesamzaad

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor fruitsalade

Ingrediënten:
aalbessen

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor vlees

Ingrediënten:
hazelnoot en rozemarijn

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor chocoladecake

Ingrediënten:
matchapoeder en pistachenoten

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor cake

Ingrediënten:
citroenschil, limoenschil en poedersuiker

Soort:
garnituur
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Recept uit Foodstyling:

Garnering voor groenten

Ingrediënten:
bieslook, marjolein, spaanse pepers en taugé

Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor consommé

Ingrediënten:
groentejulienne, rijst, tapioca, verse kruiden, visballetjes en zoute profiteroles

Keuken:
Internationaal
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Consommé geparfumeerd met lavaskruid-infusie

Ingrediënten:
consommé, kokend water en lavas

Keuken:
Belgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor bouillon van garnalen

Ingrediënten:
kaas, kleine gepelde garnalen, koriander, olijfolie, prei, stokbrood en ui

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Champignons à la Grecque

Ingrediënten:
droge witte wijn, kleine champignons, koriander, korianderzaad, laurier, olijfolie, suiker, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor gegrilde kip

Ingrediënten:
knoflook, olijf, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Walnootballetjes voor kippensoep

Ingrediënten:
ei, walnootmeel en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Georgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Kifte - Quenelles van kip

Ingrediënten:
ei, kipfilet, peper, ui, witbrood en zout

Keuken:
Joods / Oezbeeks
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor witloofsoep

Ingrediënten:
gebakken witloof, groene kruiden, kip, peper, suiker en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor coq au vin

Ingrediënten:
champignons, peterselie, spek en uitjes

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Recept uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Broodcroûte

Ingrediënten:
balsamicoreductie, extra vergine olijfolie, heel brood, olijfolie en paddenstoelensaus

Soort:
garnituur
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Croûtes - Geroosterde sneetjes stokbrood

Ingrediënten:
jus, knoflook en stokbrood

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Croûtes au fromage - Geroosterde sneetjes stokbrood met kaas

Ingrediënten:
gruyère, jus, knoflook, parmezaanse kaas en stokbrood

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

GArnituur voor Provencaalse vissoep

Ingrediënten:
aardappel, gamba's, mosselen, rode poonfilet en venusschelpen

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Linzen als garnituur

Ingrediënten:
bouquet garni, droge witte wijn, gezouten spek, kervel, knoflook, kruidnagel, linzen, olijfolie, peper, peterselie, reuzel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
garnituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Gribenes - Kaantjes van gans of kip

Ingrediënten:
ganzenvel, kippenvel, peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
garnituur