Zuurdesem obv patentbloem

Zoek naar zuurdesem obv patentbloem in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zuurdesem obv patentbloem in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zuurdesem obv patentbloem recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zuurdesem obv patentbloem:

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt uit Brits bakboek:

Crumpets plus zuurdesemvariatie

Ingrediënten:
bakpoeder, gist, karnemelk, olijfolie, patentbloem, roggedesem, roggemeel, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Brits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Frans landbrood

Ingrediënten:
bloem, gist, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Krentewegge

Ingrediënten:
bloem, krenten, rozijn, volkorenmeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Sesamsnijder

Ingrediënten:
bloem, gebuild meel, sesamzaad, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands / Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Moro-zuurdesembrood

Ingrediënten:
bloem, fijn zeezout, olijfolie, water en zuurdeeg

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoetzure sardines

Ingrediënten:
g bloem, geelwortelpoeder, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, sardines, wittewijnazijn en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Recept uit Nachtbrood:

Authentiek witbrood

Ingrediënten:
appelzuurdesem, bloem, gist, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Brood: wit, bruin of volkoren?

Ingrediënten:
bloem, boterham, brood, bruin brood, bruinbrood, eiwitten, krentenbol, meel, mout, roggebrood, snee brood, stokbrood, suiker, vet, volkorenbrood, volkorenmeel, witbrood, witbrood, zaden en zuurdesembrood

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Autentiek maanzaadbrood

Ingrediënten:
appelzuurdesem, bloem, gist, maanzaadolie, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Honing/noten/rozemarijnbrood

Ingrediënten:
bloem, gist, honing, noten, olijfolie, roggebloem, rozemarijn, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Panettone

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersgist, boter, ei, gekonfijte sinaasappel, patentbloem t45, praliné, rozijn, rum, suiker, vloeibare desem en volle melk

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indiase keuken: Naanbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, brood, curry, deeg, eieren, suiker, bloem, gedroogde gist, ghee, gist, griekse yoghurt, melk lauw, naan, nigellazaad, plantaardige olie, suiker, volle melk, yoghurt, zout en zuurdesem

Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Kandijkrakelingen

Ingrediënten:
anijszaad, biologische citroen, g bloem, g boter, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemalen kruidnagels, gemalen piment, gemberpoeder, honing, kandij, kaneel, keukenstroop, lauwe melk, lichte basterdsuiker, poedersuiker, roggemeel, zout en zuurdesem

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Licht kwarkbrood

Ingrediënten:
ei, bloem, boter, brood, deeg, ei, fijn zeezout, gedroogde gist, water, kwark, meel, melk, olie, boter, patentbloem, strudel, verse gist, vet, volle melk, water, zonnebloemolie, zout en zuurdesembrood

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Walnut and black treacle tarts with crystallized sage

Ingrediënten:
basterdsuiker, black treacle, bloem, boter, cornflakes, double cream, ei, golden syrup, sinaasappelrasp, verse salieblaadjes, walnoten, witte wijnazijn en zuurdesembrood

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding