Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Paprikasaus, paprikaroomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, paprika, paprikapoeder, room, tomaat en ui
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Tomaat wordt beschouwd als groente.
De tomaat is een vrucht, afkomstig van de tomatenplant (Solanum lycopersicum, synoniem: Lycopersicon esculentum). De populaire vrucht is culinair gezien een groente.
Meer informatie op Wikipedia
Probeer eens AH Biologisch Snoepgroente tomaat (via ah.nl).
Alternatieve namen: b-tomaat, tomaatblokjes, tomaten en tomatenblokjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met tomaat in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient tomaat:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Mijn pure keuken 2:
Recept uit Mijn Pure Keuken:
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Puur & lichter:
Recept uit Puur Pascale:
Recept uit delicious. magazine - 2011-06:
Recept uit I love groente:
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Recept uit Puur Eten 2:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Recept uit Puur & lichter:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit delicious. magazine - 2010-07:
Recept uit delicious. magazine - 2010-07:
Recept uit delicious. magazine - 2010-07:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-03: