Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Spinnenkop met geglaceerde uitjes
- Ingrediënten:
- aspergevulling, basterdsuiker, extra vergine olijfolie, kippenbouillon, lamsribstuk, zilveruitjes, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Aspergevulling wordt beschouwd als asperge.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met aspergevulling in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient aspergevulling:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2015-13:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-02:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2011-05:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-11:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-05:
Recept uit delicious. magazine - 2009-05:
Recept uit delicious. magazine - 2013-08:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit delicious. magazine - 2007-03:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel: