Witvismoten

Witvismoten wordt beschouwd als witvisfilet.

Zoek naar witvismoten in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met witvismoten in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste witvismoten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient witvismoten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poisson hraymi - Pikante vis met knoflook

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, tomatenpuree, witvisfilet, witvismoten en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht / basisrecept uit Bouillon:

Visconsommé

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, prei, visbouillon en witvisfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Kerrie-visnuggets met mangomayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, hindoestaanse kerrie masala, kerriepoeder, kikkererwtenmeel, mangochutney, mayonaise, rijstolie, roodbaarsfilet, witvisfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Taco's met limoen-chilivis

Ingrediënten:
botersla, chilivlokken, jalapeños, korianderblaadjes, limoensap, mayonaise, plantaardige olie, tofu en witvisfilet

Soort:
tortilla / vis
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Vis in bananenblad met kokossaus

Ingrediënten:
bananenblad, garnalen, gemberwortel, kokosmelk, krab, limoen, peultjes, sjalot, verse koriander, witvisfilet en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Diner / voorgerecht uit Indonesisch koken:

Zeevruchten laksa

Ingrediënten:
citroengras, garnalen, kerriepasta, kropsla, kurkuma, lente-uien, munt, rijstmie, sambal oelek, santen, trassi, visbouillon en witvisfilet

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon