Verse tomatillosalsa

Verse tomatillosalsa wordt beschouwd als tomatillosalsa.

Zoek naar verse tomatillosalsa in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met verse tomatillosalsa in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste verse tomatillosalsa recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient verse tomatillosalsa:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Guaca-salsa

Ingrediënten:
avocado, limoensap, verse tomatensalsa, verse tomatillosalsa en zout

Keuken:
Venezolaans
Soort:
vegan / saus / vegetarisch / marinade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise maispannenkoekjes met verse tomatillosalsa

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, druivenpitolie, eidooier, eiwit, jalapeñopeper, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, sojasaus, thaise peper, verse tomatillosalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde mango

Ingrediënten:
aromatische olie, chaat masala, chili en kokosnootsaus, chilipoeder, chimichurri, hete kerriepoeder, koriander-muntchutney, korianderpesto met gember en chili, mango, olie en tomatillosalsa

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Snelle bonendipsaus

Ingrediënten:
bonen, groentebouillon, jalapeños, peper, rodewijnazijn, salsa, thaise pepers, tomatensalsa, tomatillosalsa en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken pintobonen in enchiladastijl

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, chihuahuakaas, chilibonen, koriander, monterey jack kaas, olijfolie, peper, pintobonen, queso fresco, salsa, tomatillosalsa, tortillachips, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Maisbeignets met verse tomatillosalsa

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, maïskorrels, maïsmeel, maïsolie, melk, verse tomatillosalsa, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken pintobonen en mais in enchiladastijl

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, chihuahuakaas, chilibonen, koriander, mais, monterey jack kaas, olijfolie, peper, pintobonen, queso fresco, salsa, tomatillosalsa, tortillachips, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken pintobonen en bataat in enchiladastijl

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, bataat, borlottibonen, chihuahuakaas, chilibonen, koriander, monterey jack kaas, olijfolie, peper, pintobonen, queso fresco, salsa, tomatillosalsa, tortillachips, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:

Huevos Rancheros (Boerderij-eieren)

Ingrediënten:
bonen, cheddar, druivenpitolie, ei, tomatillosalsa, koriander, maïsolie, maïstortilla, monterey jack kaas, peterselie, queso fresco, salsa roja, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde banaan

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde bakbanaan

Ingrediënten:
bakbanaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Recept uit California Dreamin':

Pozole verde

Ingrediënten:
avocado, bier mexicaans, hominy, maaltijdsoep, poblanochilipeper, radijs, speenvarkenschouder, tomatillo en tortillachips

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Salsa Verde

Ingrediënten:
jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, tomatillo's, witte ui en zout

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Tomatillo salsa

Ingrediënten:
jalapeñopeper, knoflook, serrano chilipeper, tomatillo's, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Chili met varkensvlees - chili with pork

Ingrediënten:
anaheimchili s, gedroogde rode peper, groene paprika, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, kokosolie, mager varkensvlees, pomodori uit blik, tomatillo's, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pepita pico de verde

Ingrediënten:
knoflook, koriander, lente ui, limoensap, milde chilipeper, peper, pepita's, poblano chilipeper, tomatillos en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Verse tomatillosalsa

Ingrediënten:
knoflook, koriander, lente ui, limoensap, milde chilipeper, peper, poblano chilipeper, tomatillos en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch