Gebakken pintobonen en bataat in enchiladastijl

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 622 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mexicaans
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken pintobonen en mais in enchiladastijl

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gebakken pintobonen in enchiladastijl

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Witte bonen op z'n Toscaans

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Tuinbonen met lente-ui

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër