Ebi

Ebi wordt beschouwd als gedroogde garnalen.

Zoek naar ebi in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ebi in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste ebi recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ebi:

Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofde vis met groenten - paksiw

Ingrediënten:
andijvie, aubergine, citroensap, ebi, gedroogde garnalen, gemberwortel, groene spaanse peper, kabeljauwfilet, komkommer, kruidenazijn, limoensap, paksoi, peper uit de molen, rode spaanse peper, schelvisfilet, tomaat, visbouillon, zeevisfilet en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / groente / vis
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Hoofdgerecht uit Filippijnen:

Adobo met garnalen - adobo I

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ebi, gedroogde garnalen, knoflook, kruidenazijn, laurierblad, limoensap, noorse garnalen, peper uit de molen, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Rempejek met gedroogde visjes / met ebi - rempejek teri of ebi

Ingrediënten:
arachideolie, ebi, gedroogde garnalen, gedroogde visjes, ikan teri, kemirienoten, knoflook, koenjit, kurkuma, maïzena, olie, rijstebloem, santen, serehpoeder en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Nasi goreng

Ingrediënten:
ei, gekookte garnalen, gemalen koenjit, gemberwortel, knoflook, lente ui, mager varkensvlees, olie, sambal oelek, trassi, ui en witte langkorrelrijst

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sambal goreng telor

Ingrediënten:
ei, garnalen, knoflook, laospoeder, laoswortel, olie, petehbonen, rode lombok, salamblaadjes, sambal oelek, santen, sjalot, suiker, tamarindepasta, trassi en ui

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Zomerse noedelsalade

Ingrediënten:
bospeen, citroensap, gepelde garnalen, groene paprika, ijsbergsla, knoflook, kokos, limoensap, mango, rijstnoedels, rode paprika, rode peper, thaise vissaus en verse koriander

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscous met vis

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, couscous, garnalen, laurierbladeren, olijfolie, peperoncino, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Moules frites met garnalenbisque

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, chilivlokken, crème fraîche, frituurolie, garnalen, gehakt, kippenbouillon, olijfolie, tenen knoflook, tomatenpuree, ui, verse mosselen, witte wijn en zout

Keuken:
Frans