Schapenlappen

Schapenlappen wordt beschouwd als schapenvlees.

Zoek naar schapenlappen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met schapenlappen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste schapenlappen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient schapenlappen:

Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Hoofdgerecht uit Maleisie:

Lams- of schapecurry - goelai kambing

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, citroenrasp, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gedroogde geraspte kokos, gedroogde spaanse pepertjes, gemberwortel, kerrie djawa, klapper, knoflook, limoen, limoenrasp, lombok rawit, magere lamslappen, milde kerrie, schapenlappen, tomaat, ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / curry / vlees
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Recept uit Twentse Smaakmakers:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, peper, piment, tarwebloem, varkenslever, vlees, water en zout

Soort:
vlees / pate/terrine
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Ham-kaaskroket

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, grof zeezout, melk, olijfolie, panko, parmaham, pecorino, vlees en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Timballo di maccheroni (timbaal van maccheroni)

Ingrediënten:
amandelmeel, bechamelsaus, bloem, boter, citroenzest, divers vlees, ei, eierdooier, gedroogde funghi porcini, gehakt, ham, kalfsfond, kaneel, kruidnagel, laurierblad, marsala, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ragu, rigatoni, suiker, ui, volle melk, ziti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Pan Catalan

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, serranoham, teen knoflook, tomaten, vlees en zout

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Kardoen gratin

Ingrediënten:
bloem, boter, gevogeltebouillon, kardoen, rundermergpijpjes en vlees

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:

paddestoelensalade met bonen en chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, olijfolie extra vergine, tuinbonen, verse bieslook, vlees en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten