Gedroogde mungbonen

Gedroogde mungbonen wordt beschouwd als mungbonen.

Zoek naar gedroogde mungbonen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde mungbonen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde mungbonen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde mungbonen:

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Gevulde kastanje champignons met mungbonen

Ingrediënten:
ei, kastanjechampignons, kerrie masala, knoflook, mungbonen, plantaardige olie, rode ui en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mungboon soep

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gember, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, lente-ui, maïsolie, mungbonen, stevige tofu, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Linzenkofta

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, gehakt, gemalen chilipeper, gemalen kurkuma, gemberpasta, koriander, kikkererwten, ui, knoflookpasta, komijnzaad, koolzaadolie, korianderzaad, kruidenzout, mungbonen, rawits, rode linzen en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Linzenkofta recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, gehakt, gemalen chilipeper, gemalen kurkuma, gemberpasta, koriander, kikkererwten, ui, knoflookpasta, komijnzaad, koolzaadolie, korianderzaad, kruidenzout, mungbonen, rawits, rode linzen en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Dal van mungbonen met appels, kokos en munt

Ingrediënten:
duivenerwten, gemberwortel, groene appel, kikkererwt, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, lente ui, limoensap, mungbonen, munt, peper, rietsuiker, zout en zwarte oogbonen

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese bonensla met taugé

Ingrediënten:
chinese zwarte azijn, citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, knoflook, lente-ui, maïsolie, mungbonen, rijstwijnazijn, sjalot, sojabonen, sojasaus, taugé en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch