Kelp
Kelp wordt beschouwd als zeewier .
Zoek naar kelp in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kelp in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste kelp recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kelp :
Ingrediënten: bonitovlokken en kelp
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: gedroogde shiitake, geroosterd zeewier, kelp, kimchi, kleefrijst, knoflook, lente-ui, paddenstoelen, prei, rettich, rode peper, tofu, ui, winterpeen, wortel en zeewier
Ingrediënten: citroentijm, druivenpitolie, hooi, houtkrullen, jeneverbes, kabeljauwlever, kelp, korianderzaad, laurierblad, melk, vloeibare stikstof, water en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: hartige hapjes / vis / zuivel
Ingrediënten: appelbalsamico, crème fraîche, dulsebouillon, gelatineblaadjes, kelp, melk, mierikswortel, preiwit, raapzaadolie, room, water en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: groente
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, ei, jonge verse kaas, kelp, lamsoor, natriumbicarbonaat, nootmuskaat, olie, venkel, volle kwark, zeekool, zeekraal, zeewier, zeezout, zout en zuiveringszout
Keuken: Hollands
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: popcorn, wasabi en zeewier
Soort: hapjes
Advertentie
Ingrediënten: avocado, boerenkoolcress, kelp, knoflook, komkommer, nasturtium cress, nori, olijfolie, pimpernel, rode pepervlokken, sesamolie, sjalot, venkelblad, witte wijnazijn en zout
Keuken: Amerikaans / Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: bladgelatine, citroen, crème fraîche, gedroogde dulse, gelatineblaadjes, kelp, mayonaise, mierikswortelsap, minispinazie, raapzaadolie, steenkrab, water, witte wijn, yoghurtwei, zeeraket en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladgelatine, boter, dulse, dulseolie, eikenhout, kelp, moiko, morielje, pijlinktvis, porcini, water, water, witte wijn en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / bouillon / paddenstoelen
Ingrediënten: pindangwater, rawit, trassi en zeewier
Keuken: Balinees
Soort: groente
Ingrediënten: kervel, zeewier en zonnevisfilet
Keuken: Frans
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: soja en zeewier
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch
Ingrediënten: bulung, kokosvruchtvlees, laos, pindangwater, rawit, trassi en zeewier
Keuken: Balinees
Soort: groente
Ingrediënten: kombu, krabvlees, shiitake, tofu en zeewier
Keuken: Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroenen, ijs, oesters en zeewier
Keuken: Nederlands / Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen, oesters en zeewier
Soort: schaal- en schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: citroensap, honing, kombu, limoensap, mirin en zeewier
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, honing, kombu, limoensap, mirin, yuzu-sap en zeewier
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ei, shiitake en zeewier
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: appel, foreleitjes, oesters, vloeibaar stikstof en zeewier
Keuken: Amerikaans / Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eiwit, hart, nori, wakame, witbrood, zeewier en zout
Advertentie
Ingrediënten: cayennepeper, sesamzaad, zeewier en zout
Keuken: Japans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, drop, mango, mayonaise, norivel, sesamzaad, sushirijst, tofu en zeewier
Ingrediënten: bloedsinaasappelsap, citroensap, grapefruitsap, honing, kombu, limoensap, mirin, pomelosap, sinaasappelsap, yuzu-sap en zeewier
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, furikake, kokosolie, limoensap, wasabi, zeewier, zeezout, zwarte peper en zwarte sesamzaadjes
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om alaria .
Kelp-boeken
Dol op kelp? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: