Oudbakken bruinbrood

Oudbakken bruinbrood wordt beschouwd als bruinbrood.

Alternatieve naam: oud bruin brood.

Zoek naar oudbakken bruinbrood in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met oudbakken bruinbrood in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste oudbakken bruinbrood recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient oudbakken bruinbrood:

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Perencrumble met chocolade

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, chocolade-ijs, citroenschil, donkere chocolademelkpoeder, kristalsuiker, oudbakken bruinbrood, peer, pompernickel, pure chocolade, slagroom en zwart roggebrood

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Pilzschnitten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, emmentaler, kastanjechampignon, majoraan, oudbakken bruinbrood, paddestoelen, peper, rauwe ham, witte wijn en zout

Keuken:
Zwitsers / Oostenrijks
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / paddenstoelen
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, oudbakken bruinbrood, eidooier, ei, kalfsgehakt, maggi, melk, mosterd en nootmuskaat

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Bij de koffie uit Elzas:

Bettelmann - Bedelaarsbrood

Ingrediënten:
boter, ei, fijne kristalsuiker, kersen, melk, oud bruin brood en oud witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Brood: wit, bruin of volkoren?

Ingrediënten:
bloem, boterham, brood, bruin brood, bruinbrood, eiwitten, krentenbol, meel, mout, roggebrood, snee brood, stokbrood, suiker, vet, volkorenbrood, volkorenmeel, witbrood, witbrood, zaden en zuurdesembrood

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Früchtebrot - Vruchtenbrood

Ingrediënten:
amandelen, bloem, cashewnoten, gedroogde abrikozen, gedroogde dadels, gedroogde kwetsen, gedroogde vijgen, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen steranijs, gemalen venkelzaad, hazelnoten, honing, kaneel, kirsch, oud bruin brood, oud witbrood, rozijnen, gist en walnoten

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sneetje rosbief

Ingrediënten:
bruinbrood, casinobrood, citroenboter, gerookte rosbief, papaja, roggebrood, sla en toast

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Hubertussneetjes

Ingrediënten:
bruinbrood, hertenvlees, kers, mayonaise, paprikaboter, reevlees en sinaasappel

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Dubbele lamskarbonade met groene pepersaus

Ingrediënten:
champignons, citroenrasp, feta, griekse yoghurt, groene peperkorrels, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, lamskarbonade uit de lende, oud bruin brood, oud witbrood, peterselie, sjalot, tijm, witbrood, zout en zure room

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Decoratief ansjovisbrood

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bruinbrood, ei, knoflookboter en peterselie

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Grof brood met rosbief

Ingrediënten:
boter, bruinbrood, peterselie, remouladesaus, roggebrood en rosbief

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sneetje kip en meloen

Ingrediënten:
bruinbrood, casinobrood, gerookte kip, kruidenboter, meloen, peper, roggebrood, sla en toast

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Gehakte haring

Ingrediënten:
bruinbrood, ciderazijn, citroensap, ei, gele ui, haringfilet, wijnazijn, zonnebloemolie en zure appel

Keuken:
Russisch / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis