Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Citrusijsmet laurierblad, kaneel en ginjinha
- Ingrediënten:
- citroenschil, ei, fijne kristalsuiker, ginjinha, kaneelstokje, laurier, melk, sinaasappelschil, slagroom en vanille-extract
- Keuken:
- Portugees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Ginjinha wordt beschouwd als likeur.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ginjinha in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ginjinha:
Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit delicious. magazine - 2007-03:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-13:
Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :
Recept uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-05:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wateetons:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-07:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Okoko recepten:
Diner / nagerecht / dessert uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag: