Dukkah

Dukkah wordt beschouwd als kruidenmengsel.

Zoek naar dukkah in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met dukkah in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste dukkah recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient dukkah:

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nopi:

Salade van kreeft, venkel en gegrilde druiven

Ingrediënten:
arak, basilicum, citroensap, dille, dragon, dukkah, grof zeezout, kreeft, olijfolie, ouzo, pernod, pitloze druiven, rode radijzen, roodlof, sambuca, sinaasappelsap, venkel, vers krabvlees, witlof, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food 1 notitie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Solo Food:

Een eenpersoonsfeestje

Ingrediënten:
aubergine, bietjes, brood, citroen, dukkah, feta, hummus, olijfolie, olijven en tabouleh

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veggie in 30 minuten:

Broodsalade met groene linzen

Ingrediënten:
dukkah, sesamzaad, granaatappelsiroop, groene linzen, ijsbergsla, kerstomaat, komkommer, landbrood, lente-uitjes, olijfolie, pitabroodjes, verse bladpeterselie, verse munt, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pomopen & linzen met granaatappel

Ingrediënten:
bruine linzen, chilivlokken, dukkah, flespompoen, granaatappelmelasse, granaatappelpitjes, munt, olijfolie, rode ui, knoflook, verse dille, yoghurt en zeezout

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
kruidenmengsel, kruidnagel, laurier, peterseliestelen, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
kruidenmengsel, kruidnagel, laurier, peterselie, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zoete aardappel, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, barbecuesaus, eenvoudige misodipsaus, kruidenboter, kruidenmengsel, specerijenolie, zoete aardappel en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel, gegrild

Ingrediënten:
aardappel, barbecuesaus, eenvoudige misodipsaus, kruidenmengsel, kruidenolie, barbecuesaus, verse tomatensalsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui, gegrild

Ingrediënten:
gekookte salsa, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenmengsel, kruidenolie, teriyakisaus, ui, verse salsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
rodewijnazijn, kruiden en wittewijnazijn

Keuken:
Europees
Soort:
inmaak / azijn