Piquillos

Piquillos wordt beschouwd als rode peper.

Alternatieve namen: piquillopaprika en piquillopepers.

Zoek naar piquillos in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met piquillos in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste piquillos recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient piquillos:

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Kokkels, ham en piquillos

Ingrediënten:
bayonneham, cayennepeper, knoflook, kokkels, olijfolie, peper, peterselie, piment d'espelette, piquillos, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Snoekterinne

Ingrediënten:
ei, groene kool, kardemom, piquillopaprika, slagroom en snoek

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Piquillopaprika met manchego

Ingrediënten:
bieslook, knoflook, manchego, olijfolie, piquillopaprika en toast

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Saus van piquillopepers

Ingrediënten:
ansjovisfilet, extra vergine olijfolie, knoflook, piquillopepers, rode-wijnazijn, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Romesco

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, gerookt paprikapoeder, knoflookconfit, olijfolie, piquillopepers, sherryazijn en tomatenpuree

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

harissa

Ingrediënten:
gerookt paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, olijfolie, piquillopaprika, rode chilipeper, rodewijnazijn, tomatenpuree en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Harissa

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gemalen karwijzaad, gemalen komijnzaad, knoflook, piquillopepers, rode spaanse peper, rode-wijnazijn, tomatenpuree, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder, zwarte peper en zwart komijnzaad

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken piquillopaprika´s met tijm

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fijn zeezout, knoflook, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, verse tijm en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch