Brindisa food room liesques 5, geroosterd boerenbrood met aspergepunten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 132 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gepocheerde eieren in gelatine - uova affogate in gelatina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gevulde courgettebloemen - fiori di zucchine ripieni

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gribiche

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Gevulde courgettebloemen

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel