Pimiento de piquillo con morcilla de cebolla - Piquillo-paprika's gevuld met bloedworst met ui

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 278 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Escudella i carn d'olla - Catalaanse vleesschotel met bouillon

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Arroz con costillas y morcilla - Rijst met spareribs en bloedworst

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Morcilla en groene paprika (montadito)

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Pochas con morcilla y aceigas - Gebakken witte bonen met bloedworst en snijbiet

Een recept uit Monika Linton - Brindisa