Toma
Toma wordt beschouwd als tomme .
Een wat ietwat zachte kaassoort uit noordwest Italië, verwant aan de Tomme (Franse benaming voor dit type kaas).
Alternatieve namen:
tomakaas en tuma.
Zoek naar toma in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met toma in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste toma recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient toma :
Ingrediënten: 00-bloem, boekweitmeel, boter, ei, fontina, melk, parmezaanse kaas, peper, toma en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: bacon en toma
Soort: quiche
Ingrediënten: toma
Soort: saus/dressing/jus / diversen
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, boter, toma paglierina en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: boter, fontina, maïsgriesmeel, toma, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: asiago, bittokaas, boter, polenta taragna, tomakaas, water en zout
Keuken: Italiaans
Advertentie
Ingrediënten: cottagecheese, komijnzaad, komkommer, peterselie, toma, ui, yoghurt en zout
Soort: salade / groente
Ingrediënten: anelletti, aubergine, boter, caciocavallo, droog broodkruim, ei, ricotta, ruote, tuma en vleessaus
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / ovenschotel
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, broodkruim, caciocavallo, ei, gehaktballen, macaroni, pecorino, rijst en tuma
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, caciocavallo, doperwten, ei, lente-ui, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, tomatensaus, tuma en varkensgehakt
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, gedroogde oregano, gezouten ansjovis, olijfolie, pecorino, pizzadeeg, tomatensaus, tuma, ui, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Advertentie
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, aubergine, basilicum, broodkruim, ei, gezouten ansjovis, mozzarella, olijfolie, tuma en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: 00-bloem, ei, gist, olijfolie, pecorino, salami, semolinabloem, suiker, tuma, varkenskinnebakkenspek, vlierbloesem en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: pastei
Ingrediënten: bleekselderij, doperwten, olijfolie, rode wijn, rundergehakt, tomaat uit blik, tuma, ui, wortel en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: rundvleesragout
Ingrediënten: ei, kaneel, kippenbouillon, mager kalfsgehakt, olijfolie, pasta, pecorino, peper, peterselie, rigatoni, saffraan, tuma, varkensvet en zout
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pasta/noodles / ovenschotel
Ingrediënten: aubergine, basilicum, caciocavallo, ei, knoflookolie, mozzarella, olijfolie, pecorino, pruimtomaat, suiker, tuma, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Advertentie
Ingrediënten: basilicum, bloem, gist, knoflook, olijfolie, oregano, peper, piacentinu ennese, tomaten, tuma, ui, zout en zoute ansjovis
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pizza
Ingrediënten: aardappels, crème fraîche, boter, gruyère, kernhem, knoflook, tomme en
zout en peper
Ingrediënten: bieslook, champignons, crème fraîche, eieren, boter, nootmuskaat, tomme en
zout en peper
Ingrediënten: 00-bloem, aardappel, asiago, bittokaas, boekweitmeel, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, salie, savooiekool, tomakaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: kaas, kaas en peterseliepesto
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch / kaas
Advertentie
Ingrediënten: kaas, kaas en romige bistrodressing
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: kaas, kaas en ketchup
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: kaas, kaas en salsa
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: chutney van gekarameliseerde ui, kaas en kaas
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch / kaas
Wanneer je naar tomakaas of tuma zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om toma paglierina .
Toma-boeken
Dol op toma? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: