Chambéry

Chambéry wordt beschouwd als vermout.

Zoek naar chambéry in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chambéry in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chambéry recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chambéry:

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Drinken uit Nigella Express:

Martini-olijven

Ingrediënten:
chilipeperolie, gin, groene olijven, vermout en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Sparbitter & Sparmartini

Ingrediënten:
citroenschil, droge vermout, ijsklontjes, jenever, jeneverbessen, korianderzaadjes, pimentbessen, korianderzaad, vermout en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Appelmoes

Ingrediënten:
appels, boter, kaneelstokje, ruwe rietsuiker, steranijs en vermout

Keuken:
Belgisch
Soort:
fruit
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Mul met knoflook en rozemarijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rode mullet, rozemarijn, sinaasappel, vermout en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Zalm met zuring

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, noilly prat, sjalot, vermout, visfond, zalmfilet en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Linguine met clams

Ingrediënten:
clams, gedroogde rode chilipeper, knoflook, linguine, noilly prat, olijfolie, peterselie, vermout en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Eend met sinaasappelsaus

Ingrediënten:
boter, eendenlever, eendenmaagje, jonge eend, kruidnagel, laurier, marsala, sinaasappel, sjalot, vermout en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Shellfish jus

Ingrediënten:
dragonextract, witte peper, schaaldierenbouillon, schaaldierenkoppen, vermout en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus