Kalkoenlever

Kalkoenlever wordt beschouwd als kalkoenorganen.

Zoek naar kalkoenlever in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalkoenlever in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kalkoenlever recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalkoenlever:

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

geroosterde kalkoen gevuld met zwart fruit

Ingrediënten:
amandelen, bloedworst, bloem, bouillon, broodkruim, citroenrasp, doorregen spek, ei, gedroogde pruimen, gedroogde tijm, gemalen zwarte peper, kalkoen, kalkoenlever, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, pernod, rijst, rode druivensap, rozijnen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kalkoen met morieljes op onze wijze

Ingrediënten:
boter, citroensap, ganzenvet, gevogeltebouillon, kalkoen, kalkoenlever, magere room, morieljes, slagroom, truffel, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Vulling met kastanjes

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, gevogeltebouillon, gevogeltegehakt, gevogelteglace, kalfsgehakt, kalkoenlever, kastanjepuree, kastanjes, kippenlever, melk, sjalot, spek, truffelsap, varkensgehakt, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Amerikaanse kalkoenterrine

Ingrediënten:
gerookt spek, kalkoenborst, kalkoenlever, knoflook, marjolein, melk, oud brood, paprikapoeder, peper, peterselie, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Vulling (voor kalkoen) die je niet vult

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, ei, gele ui, kalkoenbouillon, kalkoenlever, kastanjes, knoflook, koolzaadolie, salie, tijm, varkenssaucijs, witte wijn en wortel

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde kippebouten

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte