aperitief

Zoek naar aperitief in jouw eigen kookboeken

De lekkerste aperitief recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Drinken / aperitief uit Ciao Bella:

Rood en oranje

Ingrediënten:
aperol, campari, olijf, prosecco, sinaasappel, sodawater en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Drinken / aperitief uit Ciao Bella:

Belinni

Ingrediënten:
framboos, prosecco en witte perzik

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Mojito

Ingrediënten:
biolimoen, ijsblokjes, rietsuiker, sodawater, verse munt en witte rum

Soort:
cocktails
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Drinken / aperitief uit Twaalf maanden lekker eten:

Aardbeien-gembercocktail

Ingrediënten:
aardbeien, bronwater, citroen, gembersiroop en limoensap

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Drinken / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Kir royal

Ingrediënten:
champagne en crème de cassis

Keuken:
Frans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Drinken / aperitief uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Kir

Ingrediënten:
crème de cassis en droge witte wijn

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest 1 notitie

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Virgin Mojito

Ingrediënten:
biolimoen, ijsblokjes, munt, rietsuiker en sodawater

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Insalata di polipo (inktvissalade)

Ingrediënten:
citroen, octopus, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Virgin Bramble

Ingrediënten:
basilicum, braambessen, honing, ijsblokjes, limoen en spuitwater

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Perzikmargarita

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, perzik, rozemarijn, sinaasappelsap, suiker en water

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Whisky Bramble

Ingrediënten:
braambessen, citroensap, citroenschil, gembersiroop, ijsblokjes, tijm en whisky

Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Ananascocktail

Ingrediënten:
ananas, angostura, batida de coco, citroen, eetbare bloemen, ginger ale, ijsblokjes, fruitpeper, kokosnoot, spuitwater, triple sec en zout

Soort:
cocktails
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Cocktail van bloedsinaasappel Sanguine Royal

Ingrediënten:
bleekselderij, bloedsinaasappels, champagne, gin, ijsblokjes, limoen en tonic

Soort:
cocktails
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Drinken / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Kir

Ingrediënten:
crème de cassis en droge witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Zalmcrème met avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroen, dille, dragon, garnalen, gerookte zalm, knoflook, peper, peterselie, room, sjalotje, yoghurt en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Panelle (kikkererwtenkoekjes)

Ingrediënten:
kikkererwtenmeel, peterselie, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Sformato di pecorino sciliano (soufflé van Siciliaanse pecorino)

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gorgonzola, nootmuskaat, pecorino siciliano, peper en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Mocktail van bloedsinaasappel Spicy Sanguine

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, gedroogde chilipeper, ijsblokjes, limoen, suiker, tonic, verse munt en water

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Frangelico: Made in Italy

Ingrediënten:
espresso, frangelico-likeur, limoensap en whisky

Soort:
cocktails
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Café Frappé

Ingrediënten:
gesuikerde gecondenseerde melk, ijsblokjes, koffie en vanille-essence

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Cocktail van sinaasappels Cocktail Liliane

Ingrediënten:
bols sinaasappellikeur, gin, ijsblokjes en sinaasappel

Soort:
cocktails
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Plattekaas en ham

Ingrediënten:
ham, kruiden, peper, platte kaas en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Garnalen en zure room

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, garnalen, mierikswortel, peper, zout en zure room

Soort:
hapjes
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Mocktail van sinaasappels Citronade

Ingrediënten:
ijsblokjes, limoen, pompelmoes, sinaasappel en tonic

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spaanse pittige mosselen

Ingrediënten:
bloem, kervel, mosselen, mosterd, olijfolie, rauwe ham, sjalot en witte wijn

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Drinken / aperitief uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Karlsbadse aperitief - aperitiv karlovarsky

Ingrediënten:
becherovka, brandewijn, citroenschil, cocktailkersen, ijsblokjes, kruidenlikeur en kv-14-likeur

Keuken:
Europees / Tsjechisch
Soort:
drank (alcoholisch)