aperitief

Zoek naar aperitief in jouw eigen kookboeken

De lekkerste aperitief recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Drinken / aperitief uit Ciao Bella:

Rood en oranje

Ingrediënten:
aperol, campari, olijf, prosecco, sinaasappel, sodawater en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Drinken / aperitief uit Ciao Bella:

Belinni

Ingrediënten:
framboos, prosecco en witte perzik

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Drinken / aperitief uit Culinaria España:

Campari orange

Ingrediënten:
campari en sinaasappelsap

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Zuchhine fritte con aceto e menta (courgettes met munt en azijn)

Ingrediënten:
courgette, fijne suiker, knoflook, munt, olijfolie, peper, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Insalata con le sarde fritte (salade met gebakken sardien)

Ingrediënten:
citroensap, citroenzest, extra vierge olijfolie, kappertjes, lente ui, munt, peper, peterselie, rode ui, sardientjes, tomaat, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Parmigiana di melanzane leggera (parmigiana van aubergine, licht)

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, ricotta, ui, vleestomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Melanzane sott'oloi (aubergines sott'olio)

Ingrediënten:
aubergine, gedroogd pepertje, knoflook, olijfolie, oregano, rode wijnazijn, water en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Insalata di polipo (inktvissalade)

Ingrediënten:
citroen, octopus, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kipsalade

Ingrediënten:
ananas, bleekselderij, dille, kerriepoeder, kip, mayonaise, peper, toastjes, walnoten en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Sinaasappelpuntjes met avocadomousse

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, citroensap, gelatine, roomkaas, sinaasappel en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Mocktail van sinaasappels Citronade

Ingrediënten:
ijsblokjes, limoen, pompelmoes, sinaasappel en tonic

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Mocktail van bloedsinaasappel Spicy Sanguine

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, gedroogde chilipeper, ijsblokjes, limoen, suiker, tonic, verse munt en water

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Café Frappé

Ingrediënten:
gesuikerde gecondenseerde melk, ijsblokjes, koffie en vanille-essence

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Frangelico: Made in Italy

Ingrediënten:
espresso, frangelico-likeur, limoensap en whisky

Soort:
cocktails
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Plattekaas en ham

Ingrediënten:
ham, kruiden, peper, platte kaas en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Garnalen en zure room

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, garnalen, mierikswortel, peper, zout en zure room

Soort:
hapjes
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Cocktail van sinaasappels Cocktail Liliane

Ingrediënten:
bols sinaasappellikeur, gin, ijsblokjes en sinaasappel

Soort:
cocktails
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Zalmcrème met avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroen, dille, dragon, garnalen, gerookte zalm, knoflook, peper, peterselie, room, sjalotje, yoghurt en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

'Nsalata 'i pani caliatu (salade van pani caliatu)

Ingrediënten:
basilicum, broodjes, kerstomaat, komkommer, olijfolie, oregano, peterselie, rode ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Bignè di borragine (komkommerkruidbeignets)

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, buffelmozzarella, komkommerkruid, melk, munt, olijfolie, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Primo sale alla griglia (gegrilde primo sale)

Ingrediënten:
chilipeper, ijsbergsla, olijfolie, primo sale, radicchio en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken / aperitief uit Home made:

Gemberbier

Ingrediënten:
citroensap, gember, gist, rietsuiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Drinken / aperitief uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Karlsbadse aperitief - aperitiv karlovarsky

Ingrediënten:
becherovka, brandewijn, citroenschil, cocktailkersen, ijsblokjes, kruidenlikeur en kv-14-likeur

Keuken:
Europees / Tsjechisch
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Drinken / aperitief uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aperitief van de kuurgast - odpoledni lazensky aperitiv

Ingrediënten:
ijsblokjes, kv-14-likeur, sinaasappel en witte vermout

Keuken:
Europees / Tsjechisch
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Aardappeltortilla

Ingrediënten:
aardappel, ei, olijfolie en ui

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Romige pasteitjes met zalmeitjes

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, saffraanpoeder, visbouillon, witte wijn en zalmeitjes