Crabe ou homard en chaud-froid, blanche neige - Krab of kreeft in chaud-froid
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
Je vindt dit recept op pagina 222 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- buffet / voorgerecht
Ingrediënten
- boter
- cayennepeper
- cognac
- dragon
- dragonblaadjes
- droge mosterd
- droge witte vermouth
- gegeleerde fond
- gegratineerd schaaldierenvlees
- gelatine
- gelatinepoeder
- krabschalen
- krabvlees
- kreeftschalen
- kreeftvlees
- lente-ui
- peper
- sint-jakobsschelpen
- sjalot
- slagroom
- truffel
- visfond op basis van witte wijn
- vocht van schaaldieren
- witte wijnfond
- zout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.