Verfijnen op auteur

Recepten zoeken op basis van één ingrediënt levert vaak zoveel zoekresultaten op dat je eigenlijk nog geen keuze kan maken. Daarom hebben wij allerlei handige manieren bedacht om deze zoekresultaten te verkleinen. Vanaf nu is het ook mogelijk om je zoekresultaten te verfijnen op basis van de auteur van het recept.

Verfijnen op auteur

Zoeken naar recepten doen we vooral op basis van een ingrediënt. Je hebt nog wat over van je weekendboodschappen, of je bent juist tegen een heel mooi stuk vlees of vis aangelopen op de zaterdagmarkt.

Dat ene ingrediënt vormt dan de basis voor je zoektocht naar een mooi recept. Maar met één ingrediënt krijg je vaak veel zoekresultaten. Het perfecte recept kiezen is dan best nog lastig.

Daarom krijg je bij ons standaard ingrediënt-suggesties gepresenteerd waarmee je de hoeveelheid zoekresultaten snel kan verkleinen.

Abonnees krijgen ook nog interessantere opties gepresenteerd om de zoekresultaten verder te verfijnen naar hun wensen. Er bestonden al krachtige filters voor keuken, gang, en type recept. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om na het zoeken op bijvoorbeeld ‘courgette’, de zoekresultaten snel te verfijnen met termen als ‘Italiaans’, ‘vleesgerecht’, en ‘lunch’.

Maar nu hebben we een filter toegevoegd die echt heel cool werkt, namelijk op auteur!

Soms heb je prachtige ingrediënten (courgette) in huis en weet je heel goed waar je ze voor nodig hebt (Italiaanse lunch met vlees), maar heb je die dag gewoon heel erg zin in bijvoorbeeld de ‘Jamie Oliver’ stijl en smaak. Je kent dat gevoel vast wel.

Geen probleem, gewoon nog even verder verfijnen met je auteur van smaak van dat moment (Jamie Oliver) en hebbes; alle Italiaanse lunches van Jamie Oliver met vlees en courgette staan voor je klaar…

Buon appetito!