Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Craquele aardappelen met mojosaus
- Ingrediënten:
- knoflook, komijnzaadjes, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, water, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, gember, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Bijgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito: