Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basissaus bij alle soorten vis
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, sjalot, slagroom, kruiden en visbouillon
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Delicious. Het kookboek!: