Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding kalfskop
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, groente, kalfskop, kruiden, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, ei, groente, honing, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: