225 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapeigemberhoningknoflookkomkommerkoriandermelknotenolieolijfoliepeterselierode paprikasojasausspecerijensuikertijmuiwalnotenwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Flespompoen met gembertomaten en limoenyoghurt

Ingrediënten:
cashewnoten, donkere ruwe rietsuiker, flespompoen, gebakken uitjes, gemalen kardemom, gember, griekse yoghurt, grof zeezout, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, rode chilipeper, romatomaat en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel uit de oven met noten

Ingrediënten:
aardappel, amandelen, cashewnoten, hazelnoten, olijfolie, pecannoten, pinda's, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Notensaus met een vleugje alcohol

Ingrediënten:
amandelen, bourbon whisky, cashewnoten, cognac, donkere rum, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, room, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige notensaus met rucola en waterkers

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, room, rucola, walnoten, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Veganistische notenburger

Ingrediënten:
amandel, arachideolie, cashewnoten, havermout, miso, neutrale olie, nori, notenpasta, pecannoot, peper, rondkorrelrijst, sojasaus, tahin, tomatenpuree, ui, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Paksoi-pan

Ingrediënten:
cashewnoten, knoflook, koriandergroen, lichte sojasaus, paksoi, peper, rode paprika, rode thaise currypasta, snelkookrijst, ui en zout

Keuken:
Oosters
Soort:
vegan / eenpansgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Yoghurtsoep met verse erwten

Ingrediënten:
cantaloupe, casabameloen, cashewnoten, doperwten, dragon, honeydewmeloen, limoensap, melk, mirin, olijfolie, pompoenpitten, sinaasappelsap, suiker, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met specerijen

Ingrediënten:
allspice, amandelen, cashewnoten, duivelsdrek, hazelnoten, kaneel, kardemom, komijn, koriander, kruidnagel, nootmuskaat, pecannoten, pinda's, specerijenmengsel en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Spanakopitta van de buurtsuper

Ingrediënten:
bladspinazie, cashewnoten, citroensap, ei, feta, karwijzaad, komijnzaad, olijfolie, pijnboompitten, roomboterbladerdeeg, tijm, ui, venkelzaad, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Snelle notenburgers

Ingrediënten:
amandel, arachideolie, cashewnoten, ei, havermout, ketchup, miso, neutrale olie, notenpasta, pecannoot, peper, rondkorrelrijst, tahin, tomatenpuree, ui, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Nootachtiger notenburger

Ingrediënten:
amandel, arachideolie, cashewnoten, ei, havermout, ketchup, miso, neutrale olie, notenpasta, pecannoot, peper, rondkorrelrijst, tahin, tomatenpuree, ui, walnoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Noten-zadenburger

Ingrediënten:
amandel, arachideolie, cashewnoten, ei, havermout, ketchup, miso, neutrale olie, notenpasta, pecannoot, peper, pompoenpitten, rondkorrelrijst, sesamzaad, tahin, tomatenpuree, ui, walnoten, zonnebloem en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kipsalade met sinaasappel

Ingrediënten:
bieslook, cashewnoten, dijonmosterd, kip, maïsolie, olijfolie, peper, rode wijnazijn, sinaasappel, sla, suiker, versgemalen zwarte peper, water, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kerriebouillon met volkorennoedels

Ingrediënten:
cashewnoten, druivenpitolie, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokos, koriander, maïsolie, pistache, pompoenzaden, zure appel, rozijnen, ui, volkoren spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige cranberry-notensaus

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, cranberry, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, pistachenoten, room, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land

Diner / hoofdgerecht uit Lekkere recepten van het land:

Bloemkoolnasi

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, cashewnoten, doperwten, eieren, gebakken uitjes, gember, knoflook, mais, pepertje, shiitake, wortels, zonnebloemolie, zout, zoute sojasaus en zwarte peper

Haal meer recepten op...