Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude abrikozensoep
- Ingrediënten:
- abrikozen, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bloem, boter, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, melk, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojaolie, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Basisrecept uit Bakboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken: