Lunch uit Hoe te eten:
Kippenstoofpot met couscous
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bouquet garni, cayennepeper, harissa, kaneel, kikkererwten, kip, knoflook, komijn, olie, ui en wortel
- Soort:
- couscous/bulgur/quinoa / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gember, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Het insectenkookboek:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: