Recept uit Jamie's dinners:
Krokante pekingeend in pannenkoekjes
- Ingrediënten:
- chilipoeder, eend, gember, komkommer, lente ui, pannenkoeken, pruim, sojasaus, suiker en vijfkruidenpoeder
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, ketjap benteng manis, ketjap manis, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, olie, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit De Thaise keuken:
Lunch uit Fresh en light:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Salade:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair: