Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, bruine suiker, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, laos, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstwijn, sesamolie, sjalot, sojasaus, varkensbuik, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: