Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, brood, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, laos, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sojasaus, tijm, tomatenpuree, trassi, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: