Recept uit Sous vide:
Rucolapudding
- Ingrediënten:
- beurre manié, eidooier, groentebouillon, koolzaadolie, laurier, room, rucola, sjalot en tijm
- Soort:
- sous-vide / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Ontbijt uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Lunch uit Hoe te eten: