Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebleekselderijbloembotercitroendroge witte wijneikippenbouillonknoflookkorianderlimoensapolieolijfoliepeperpeterseliesambal oeleksuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Skordalia

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, citroensap, knoflook, olijfolie, peterselie, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gado-gado met warme pindasaus

Ingrediënten:
aardappel, bieflappen, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gebakken emping, gefruite uitjes, ijsbergsla, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, lente ui, pindakaas, sambal oelek, sesamzaad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui en zonnebloemolie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Viscurry

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde kokos, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, paprikapoeder, piment, rode peper, ui en visfilet

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lempers

Ingrediënten:
citroensap, gemalen kokos, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, koenjit, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, olie, serehpoeder, suiker, ui en witte kleefrijst

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kipspiesjes met gekruide rijst

Ingrediënten:
boter, citroensap, gemberwortel, kaneelstokje, kardamompitten, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komijn, koriander, kruidnagel, langkorrelige rijst, margarine, saffraandraadjes, saffraanpoeder, steranijs, ui en volle yoghurt

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sayur terung daging Sumatera

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, biefstuk, chinese kool, citroensap, gemalen komijn, kemiripasta, knoflook, kokosmelk, koriander, laoswortel, rode peper, salamblaadjes, sjalot, sperziebonen, suiker, trassi, ui, vleesbouillon en zonnebloemolie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Bobotie

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, djeroek poeroet, gemalen komijn, ei, amandel, kerriepoeder, ketoembar, knoflook, kruidnagelpoeder, kurkuma, lamsgehakt, mangochutney, melk, mint, oregano, oud witbrood, peterselie, rozijnen, rundergehakt en ui

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pittige rodelinzensoep

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, garam masala, gemberpoeder, gemberwortel, groene peper, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, komijn, mosterdzaad, olie, rode linzen en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

court-bouillon

Ingrediënten:
citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:

Warme octopussalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemige aardappel, chiliflakes, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, octopus, peterseliesteeltjes, selderijstelen, ui, venkel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...