Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Gehakte haring
- Ingrediënten:
- bruinbrood, ciderazijn, citroensap, ei, gele ui, haringfilet, wijnazijn, zonnebloemolie en zure appel
- Keuken:
- Russisch / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroen, eidooier, knoflook, komkommer, limoensap, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sambal oelek, sjalot, suiker, taugé, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: