Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, dille, ei, gember, groentebouillon, kaneel, knoflook, korianderzaad, melk, olie, olijfolie, peterselie, rode ui, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / nagerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: