Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Mousselinesaus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, peper, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Hip Holland:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht van De veldkeuken:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De kunst van het koken: