Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek: