Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, boter, bouillon, bruine suiker, citroen, citroensap, kaneel, knoflook, komijn, lamsvlees, laurierblad, mager rundvlees, mosterd, olie, olijfolie, peper, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wateetons:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: