51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: gembergroene paprikakipfiletknoflookkratiemlichte sojasausmaïzenamedium dry sherrynam plaoliepeperplantaardige olierode paprikasesamoliesojaoliesuikerthaise vissausuiwaterwitte peperwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Roergebakken broccoli

Ingrediënten:
broccoli, groene thaise currypasta, oestersaus, olie, suiker en ui

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Achtjuwelenrijst

Ingrediënten:
diepvriesdoperwtjes, garnalen, hamblokjes, kastanjechampignon, kipfilet, langkorrelrijst, oestersaus, olie, peper, prei, rijst, sesamolie, surimi, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Chinees rijstgerecht

Ingrediënten:
doperwten, gedroogde zwarte chinese paddestoelen, gekookte ham, krabvlees, langkorrelrijst, oestersaus, plantaardige olie, suiker, ui en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / rijst / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Asperges met krabvlees uit Kanton

Ingrediënten:
aardappelmeel, gember, groene asperges, heldere bouillon, knoflook, krabvlees uit blik, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken kip met peultjes

Ingrediënten:
chinese oestersaus, gember, kipfilet, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor kip, medium dry sherry, peultjes, shaoxingwijn, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Wilgekip in zwartebonensaus

Ingrediënten:
chilisaus, chinese oestersaus, groene paprika, groene spaanse peper, kippenbout, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor wilgekip, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggesmoorde yi-mie

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, gember, heldere bouillon, knoflook, krabvlees, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, oestersaus, sojaolie, yi mie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kip in ijsbergsla

Ingrediënten:
amandelen, chinese oestersaus, gedroogde chinese champignons, ijsbergsla, kipfilet, lente-uien, maïsolie, marinade voor kip, medium dry sherry, shaoxingwijn, sichuankool uit blik, sojaolie, walnoten en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Abalone met chinese champignons

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, ijsbergsla, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxing wijn, sojaolie, suiker en zeeoren uit blik

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Pi Pa Tahoe

Ingrediënten:
aardappelmeel, char-siu, donkere sojasaus, eidooier, gedroogde chinese champignons, gember, ham, inweekwater van gedroogde champignons, knoflook, lente-uien, maïsolie, oestersaus, sojaolie, tahoe, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse biefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, champignons, chinese kool, courgette, erwten, gemberwortel, lente-ui, oestersaus, olie, rode paprika, sherry en sojasaus

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Kip met cashewnoten van de Dumpling Sisters

Ingrediënten:
cashewnoten, gele paprika, groene paprika, kastanjechampignons, kipfilet, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, rode paprika, ui, gember, water, witte peper, zout en zuiveringszout

Haal meer recepten op...