208 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbechamelsausbloemcayennepepereigekookte hamgruyèrekaasknoflookmelkolijfoliepaneermeelpeperpeterseliericottaroomsaliesjalotslagroomspinazieuivolle melkwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pappardelle met een ragù van kleine gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, ei, gehakt, kaneel, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse pepers, rode-wijnazijn, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Smeuïge eierravioli

Ingrediënten:
boter, eieren, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, zeezout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met varkensvlees en kalkoen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalkoengehakt, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, rozemarijn, salie, varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tortellini uit Emilia-Romagna

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalkoengehakt, kippenbouillon, kippengehakt, mortadella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, rozemarijn, runderbouillon, salie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde pastarol

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met spinazie en ricotta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, room, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, italiaanse pomodori in blik, knoflook, lasagnavellen, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, wittte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Pompoencnocchi

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pompoen en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met witte truffel

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eidooier, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rozemarijn, tagliatelle en witte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Courgetteravioli met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelpoeder, basilicum, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni met artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, cannelloni, citroensap, ei, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas en runderbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cappellacci met pompoen

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pompoen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni uit Piacenza

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, mascarpone, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Tordelli uit Lucca

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, mager rundergehakt, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, salie, tijm en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met een vulling van eend

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cognac, eend, ei, ham, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie en sinaasappelschil

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fettucinne met ham

Ingrediënten:
boter, ei, fettuccine, gekookte ham, nootmuskaat, parmezaanse kaas en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...