Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Carciofi alla villanella (artisjokken villanella)
- Ingrediënten:
- citroen, knoflook, olijfolie, paarse artisjok, peper, peterselie, water, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, koriander, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Turquoise:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Sous-vide thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: