Recept uit Margriet kookboek:
Prei, gemarineerd
- Ingrediënten:
- dijonmosterd, honing, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: