Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Gestoomde mosselen
- Ingrediënten:
- knoflook, kokkels, laurier, mossel, olie, prei, tuinkruiden, ui, venusschelpen, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, groente, hamburgers, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rozemarijn, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: