Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Anchovy-Croquettes - Ansjoviskroketten
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bloem, boter, dille, eiwit, melk, natriumbicarbonaat, suiker en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, ansjovisfilet, ansjovis op zout, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eiwit, frituurolie, knoflook, melk, mozzarella, olijfolie, paneermeel, peper, pijnboompitten, saffraan, tomaat, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: