Recept uit Het Franse bakboek:
Pain perdu
- Ingrediënten:
- briochedeeg, kristalsuiker, vanillestokjes en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gist, kaneel, karnemelk, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, vanillesuiker, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Diner / nagerecht uit Casa Moro:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten: