35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloembloembotercitroensapdroge witte wijneidooiereiwitgarnaalknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmelkolieolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomtomaatuivisbouillonwaterzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Canneloni met vismousse en 'krab'

Ingrediënten:
bloem, boter, cannelloni, ei, jonge goudse kaas, krabstick, melk, mosterd, peper, slagroom, ui, verse bieslook, visbouillon, wijtingfilet en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gebakken mie met vlees en groenten - pancit guisado

Ingrediënten:
arachideolie, chinese eiermie, chinese kool, ei, eiermie, ketjap benteng asin, kippenbout, kippenvlees, lichte sojasaus, olie, rundergehakt, tomaat, ui, varkensgehakt, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 3 - bahmi djawa 3

Ingrediënten:
boter, chinese kool, chinese mie, djahé, ei, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, krab, mager geitenvlees, mager lamsvlees, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, sperziebonen, spitskool, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Ravioli au homard - Ravioli met kreeft

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, courgette, courgetteschil, crème fraîche, eidooier, gastrique, kreeftenfond, kreeftensaus, kreeftenvlees, pastadeeg, peper, prei, sjalot, visfumet, winterwortel, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Roereieren met rijst en garnalen

Ingrediënten:
boter, eieren, koffieroom, melk, garnaal, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Saffraanpapardelle met een ragout van zeeduivel

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflook, saffraanpoeder, scharrelei, semola rimacinata, verse bladpeterselie, verse tijm, zeeduivel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis