Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Gravad laks
- Ingrediënten:
- dille, grof zout, suiker, witte peper en zalm
- Keuken:
- Zweeds
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, gerookte zalm, grof zeezout, grof zout, kristalsuiker, makreel, melk, mierikswortel, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, witte peper, witte peperkorrels, zalm, zalmfilet, zalmzijde, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis: