Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytingyağli yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren in olijfolie
- Ingrediënten:
- dille, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, ui, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, kaneel, knoflook, koriander, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering: