Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: